1 |
Μίγματα καρυκευμάτων |
Μίγματα καρυκευμάτων και ελαιορητινών ειδικά για τους διάφορους τύπους αλλαντικών. |
2 |
Καρυκεύματα – μπαχαρικά |
Αυτούσια ή σε μορφή σκόνης – Μαύρο , άσπρο πιπέρι, ρίγανη, κόλιανδρο, κάρυ, θυμάρι, ματζουράνα, πάπρικα γλυκιά, τσίλι, σκόρδο, κρεμμύδι κ.ά ολόκληρα και σε σκόνη |
3 |
Καλλιέργειες εκκίνησης |
Ειδικές καλλιέργειες για προϊόντα ωρίμανσης |
4 |
Λειτουργικά Μίγματα Αλλαντοποιίας |
Ειδικά μίγματα για γαλακτωματοπιημένα προιόντα κρέατος, ζαμπόν και ζαμπονοειδή για αύξηση της απόδοσης , βελτίωση της συμπεριφοράς του προϊόντος κατά την συντήρηση, ενίσχυση-βελτίωση αρώματος. |
5 |
Φωσφορικά άλατα |
Όλα τα είδη φωσφορικών για όλους τους τύπους κρεατοσκευασμάτων |
6 |
Προϊόντα Γάλακτος |
Καζεινικά άλατα, Άπαχο Γάλα, Πλήρες γάλα σκόνη, ορός γάλακτος |
7 |
Φυτικές Πρωτεΐνες |
Σόγια Isolate, Concentrate για injectable και non injectable προϊόντα κρέατος,Texturized σόγια |
8 |
Ζωικές πρωτεΐνες |
Κολλαγόνο, πλάσμα, Μίγματα ζωικών πρωτεϊνών |
9 |
Γαλακτωματοποιητές |
Μονο-Διγλυκερίδια |
10 |
Φυσικά Άμυλα |
Πατάτα, Σίτου |
11 |
Τροπο/μένα Άμυλα |
Πατάτας, Σίτου, Αραβοσίτου |
12 |
Φυτικές Ίνες |
Πατάτας, Σίτου, Κυτταρίνης, Μπαμπού |
13 |
Μαλτοδεξτρίνες |
|
14 |
Γλυκόζη σε σκόνη |
|
15 |
Υδροκολλοειδή |
Καραγεννάνες, μίγματα καραγεννανών,Guar gum, Xanthan gum κ.ά |
16 |
Συντηρητικά |
Ασκορβικό νάτριο, Ισοασκορβικό, Γαλακτικό νάτριο |
17 |
Γευστικά-Αρώματα |
Ενίσχυση και βελτίωση γεύσης κρεατοσκευασμάτων |
18 |
Χρώματα |
Fermented Rice, Αιμοκύτταρα σε σκόνη, καρμίνιο, κ.ά |