1 |
Γλουτένη Σίτου |
|
2 |
Ένζυμα αρτοποιίας |
Αμυλάσες, Β-Αμυλάση, Πρωτεάσες, Ινβερτάση, Γλυκοξειδάση, Πεντοζανάσες κ.ά. |
3 |
Βελτιωτικά Αλεύρων |
Για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων |
4 |
Ειδικά Μίγματα |
Μίγματα γαλακτωματοποιητών και ενζύμων για βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, αύξηση φρεσκάδας και χρόνου συντήρησης των αρτοσκευασμάτων. |
5 |
Γαλακτωματοποιητές |
Μονο-διγλυκερίδια, DATEM, SSL, CSL, Λεκιθίνη |
6 |
Προϊόντα Βύνης |
Εκχυλίσματα Βύνης, Βυνάλευρα, Συμπυκνώματα σε σκόνη |
7 |
Σογιάλευρα |
|
8 |
Κυστεΐνη |
Αύξηση ελαστικότητα ζύμης |
9 |
Φυσικά Άμυλα |
Σίτου, Αραβοσίτου, Πατάτας |
10 |
Τροπο/μένα Άμυλα |
Σίτου, Αραβοσίτου, Πατάτας |
11 |
Μαλτοδεξτρίνες |
|
12 |
Σιρόπια σε σκόνη |
|
13 |
Προϊόντα Γάλακτος |
Γάλα σκόνη, Ορρός Γάλακτος, Ορός Γάλακτος αφαλατωμένος, Whey Permeate, Καζεινικά άλατα νατρίου και ασβεστίου, MPC, WPC. |
14 |
Φυτικές Ίνες |
Σίτου, Κυτταρίνης, Μπαμπού κ.ά. |
15 |
Υδροκολλοειδή |
Καραγεννάνες, Guar gum, Xanthan Gum, Tara gum, Αλγινικά, κ.ά |
16 |
Συντηρητικά |
Προπιονικό ασβέστιο |
17 |
Οργανικά Οξέα |
Κιτρικό, Ασκορβικό |
18 |
Αρώματα |
|
19 |
Χρώματα |
|
20 |
Άλλα Προιόντα |
Σουσάμι Αποφλοιωμένο Ινδίας, Ινδοκάρυδο (high, low fat) |